HCM Roman - HCM Ramnicu ValceaRomaşcancele au uitat rapid eşecul din prima etapă, de la Zalău şi au punctat pentru prima oară în acest campionat, asigurându-şi victoria încă din prima repriză. Meciul a fost dominat de gazde, de la primul fluier al arbitrilor până în ultimul minut de joc, când spectatorii din Sala Sporturilor s-au ridicat în picioare să aplaude jucătoarele din Roman.

Cred că am depășit momentul Zalău. Am urmărit să recuperăm jucătoarele, am fost în ultima perioadă foarte mult timp în autocar și s-a acumulat multă oboseală. Nu am avut decât două zile la dispoziţie pentru a pregăti acest meci. Putem să revenim la forma pe care am arătat-o la turneul din Cehia. Diana Druţu a revenit şi ea la antrenamente şi e aptă de joc”, a declarat Florentin Pera, antrenorul gazdelor.

HCM Roman – HCM Râmnicu Vâlcea: 32-26 (14-10)

HCM Roman: Glibko – 11 goluri (5 din lovituri de la 7 metri), Stoleru – 5, Toskovic – 5, Ivan – 5, Iuganu – 3, Chitacu – 1, Vartic – 1 (din 7 metri), Cîlici – 1.

HCM Râmnicu Vâlcea: Adespii – 7, Manea – 5, Simion – 5 (2 din 7 m), Ilina – 3, Ani-Senocico – 3 (2 de la 7m), Campa – 2, Cherăscu – 1.

Etapa viitoare, duminică, 6 septembrie, HCM Roman va juca în deplasare cu formaţia Corona Braşov, echipă care a pierdut în etapa a doua la Cluj, cu scorul de 28-27. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentVeteran de război din Bârgăoani serbat la împlinirea centenarului! GALERIE FOTO
Articolul următorSurprize de la Guvern pentru poliţişti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.