HCM Roman - HCM Ramnicu ValceaRomaşcancele au uitat rapid eşecul din prima etapă, de la Zalău şi au punctat pentru prima oară în acest campionat, asigurându-şi victoria încă din prima repriză. Meciul a fost dominat de gazde, de la primul fluier al arbitrilor până în ultimul minut de joc, când spectatorii din Sala Sporturilor s-au ridicat în picioare să aplaude jucătoarele din Roman.

Cred că am depășit momentul Zalău. Am urmărit să recuperăm jucătoarele, am fost în ultima perioadă foarte mult timp în autocar și s-a acumulat multă oboseală. Nu am avut decât două zile la dispoziţie pentru a pregăti acest meci. Putem să revenim la forma pe care am arătat-o la turneul din Cehia. Diana Druţu a revenit şi ea la antrenamente şi e aptă de joc”, a declarat Florentin Pera, antrenorul gazdelor.

HCM Roman – HCM Râmnicu Vâlcea: 32-26 (14-10)

HCM Roman: Glibko – 11 goluri (5 din lovituri de la 7 metri), Stoleru – 5, Toskovic – 5, Ivan – 5, Iuganu – 3, Chitacu – 1, Vartic – 1 (din 7 metri), Cîlici – 1.

HCM Râmnicu Vâlcea: Adespii – 7, Manea – 5, Simion – 5 (2 din 7 m), Ilina – 3, Ani-Senocico – 3 (2 de la 7m), Campa – 2, Cherăscu – 1.

Etapa viitoare, duminică, 6 septembrie, HCM Roman va juca în deplasare cu formaţia Corona Braşov, echipă care a pierdut în etapa a doua la Cluj, cu scorul de 28-27. (Mihai STOIAN)