0:00

HCF Piatra Neamț – SCM Pitești 26-29: ”Arbitrii ne-au furat meciul!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
foto: SCM Pitești

Cei doi arbitrii ne-au furat meciul”, a spus profesorul Dan Valentin, despre jocul pe care echipa sa, HCF Piatra Neamț, l-a pierdut, duminică, 29 ianuarie, pe teren propriu, cu 26-29 (13-15) cu SCM Pitești.

”Arbitrii Nacu-Rucoi, de la Tg. Mureș, care oficiază frecvent și în Liga Națională, au făcut foarte multe greșeli, care nu au nicio legătură cu handbalul. Un meci care ne-a afectat profund, atât pe mine, cât și pe jucătoare. Am evoluat bine, fetele s-au întrebuințat, și-au dorit victoria, dar, în momentul în care ne apropiam la un gol, gata era! Venea decizia invers”, a adăugat Dan Valentin, care a dat și o serie de exemple despre cât de bine au judecat cei doi oficiali unele faze ale meciului: ”Mi-au luat atacul acolo unde nu se juca, pentru că nu știu ce văzuseră la extrema dreaptă și la pivot și noi jucam mingea pe partea stângă. Sau alte exemple: mingea lovește bara, cade lateral de portar și ei acordă gol, deși balonul nici nu avea cum să intre în poartă! Recuperăm o minge prin extrema stângă, portărița lor era ieșită, jucătoarea mea a aruncat cu boltă, de la vreun metru de semicerc, este gol valabil, însă ei nu au validat golul, spunând că a călcat semicercul”.

Cu 16 puncte, HCF a încheiat turul campionatului pe locul al IX-lea, cu 5 victorii, un egal și 6 înfrângeri. În prima etapă a returului, programată duminică, 5 februarie, pietrencele se deplasează la penultima clasată, CSU Târgoviște. (Ana MOISE)

Articolul precedentGripa aviară confirmată în județul Neamț
Articolul următorFabrica de lapte care a ars primise două avertismente de la pompieri
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.