pietricica turism

hcf piatra neamt maria stanHandbalistele divizionarei A HCF Piatra  Neamț se pregătesc pentru prima confruntare oficială din acest an. În propria sală polivalentă, duminică, 15 ianuarie, cu începere de la ora 11:00, jucătoarele profesorului Dan Valentin vor întâlni echipa ACS UAIC CNOT Iași în cadrul etapei a etapa a11-a.

“Este o echipa tânără care are în componență și niște jucătoare de la Piatra Neamț. Se vor înfrunta așadar două echipe tinere, ce a mea nu-i tânără? Fetele mele sunt mai bune, dar ar fi bine să fim tari în toate, inclusiv financiar. Tot timpul merg cu mâna întinsă după bani. Se pare că e sărăcie mare peste tot. Eu am înființat, nu am desființat. Dacă era să desființez, echipa asta trebuia să dispară de mult. Eu încerc să rezist, dar e foarte greu. În fiecare an tot cresc jucătoare și le pierd din cauza că nu pot să le plătesc corespunzător”, a spus antrenorul emerit Dan Valentin.

Fără Simona Miron și Anca Oancea, aflate în perioada de recuperare după intervențiile chirurgicale suferite, echipa pietreană a pierdut-o din lot și pe Bianca Marian, care se pare că a renunțat la activitatea competițională. Supărat, Dan Valentin a spus că ea nu avea voie să se lase, pentru că e pietreancă și “atâta timp cât am ajutat-o să-și facă facultatea, trebuia să nu se lase”.

Tot duminică, 15 ianuarie și tot de la ora 11:00, la Roman, prim-divizionara CSM primește vizita echipei CSM Bistrița. (Ana MOISE)