HCF Piatra Neamţ începe campionatul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiHandbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamţ revin oficial pe semicerc. Elevele antrenorului emerit Dan Valentin încep ediţia de campionat 2016-2017 cu un meci pe teren propriu. Adversară în runda inaugurală le va fi CSU Târgovişte, echipă pe care pietrencele au învins-o de fiecare dată în ediţiile trecute, atât la Piatra Neamţ, cât şi în Cetatea Chindiei. Partida are loc duminică, 18 septembrie, cu începere de la ora 11:00, în Sala Polivalentă pietreană.

„Ne dorim să începem cu o victorie. Este o echipă cu un potenţial financiar mult mai bun decât al nostru, probabil că şi-a schimbat şi componenţa faţă de sezonul trecut, dar fetele pe care le coordoonez sunt decise să plece de pe teren învingătoare”, a spus tehnicianul Dan Valentin.

Spre deosebire de campionatul trecut, în lotul pietrean nu se mai regăsesc jucătoarele: Luminiţa Hriţcu, Maria Stan, Laura Petrea şi Ioana Huşoschi. Ele au fost înlocuite cu handbaliste tinere provenite de la CSŞ Mediaş, LPS Roman şi CSM Roman.

„Aruncăm în luptă o echipă foarte tânără, cu multe promovări de junioare. Ne aşteaptă un campionat greu, destul de lung, foarte costisitor, însă sperăm să facem faţă cu brio”, a mai adăugat profesorul pietrean.

14 formaţii, dintre care 6 din Capitală, fac parte din seria A a eşalonului secund, turul sezonului urmând a se încheia pe 20 noiembrie 2016. (Ana MOISE)

Articolul precedentCSM Roman eliminată din Cupa României de Ştiinţa Miroslava
Articolul următorNoi arii naturale protejate în Regiunea de Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.