0:00

HCF a jucat cu bani trimişi de fiul antrenorului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrima reprezentaţie oficială din acest an s-a soldat cu o victorie convingătoare pentru handbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamţ. În meciul cu ultima clasată, ACS UAIC CNOT Iaşi, în care, potrivit antrenorului Dan Valentin, după ce au jucat „în prima repriză relativ bine, iar în a doua foarte bine”, elevele sale s-au impus cu 30-21. La pauză avantajul gazdelor a fost de trei goluri: 14-11.

HCF a jucat cu bani trimişi de fiul antrenorului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNe-am apărat foarte bine în partea a doua şi cred că aceasta a fost cheia succesului. Victorie clară obţinută de noi fără probleme”, a mai continuat Dan Valentin, care nu ştie ce să mai facă, pentru a găsi resursele financiare necesare în vederea efectuării deplasării la Constanţa etapa următoare. „Nu am avut bani nici pentru organizarea meciului de astăzi, mi-a trimis băiatul meu nişte bani ca să pot susţine această partidă. Nu ştiu dacă vom merge la Constanţa. Aşa de greu ca acum nu ne-a fost parcă niciodată”.

La gruparea din Iaşi evoluează în prezent şi două dintre fostele componente ale echipei pietrene, Agape şi Diniţă.

Agape nu ştiu cum a jucat că este sub contract cu HCF în continuare. Suspendarea i-a expirat, nici nu a mai suportat-o, pentru că nu a mai jucat, dar este totuşi în continuare sub contract cu HCF. A venit cu o hârtie aprobată de federaţie. Aşa e cu centrele olimpice. Federaţia este mama lor. Noi, celelalte cluburi, suntem ai altora”, consideră Dan Valentin.

Golurile formaţiei învingătoare au fost marcate de Caramalău (7), Rotaru (6), Dorneanu (5), Molnar (5), Roşca (4) şi Balint (3). În clasament, HCF ocupă locul al şaptelea cu 16 puncte rod a 5 victorii şi a unui rezultat de egalitate. (Ana MOISE, FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedent”Sex la Liceul din Borca” – faza pe cercetări administrative
Articolul următorConsilieri locali din Bacău şi Neamţ în incompatibilitate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.