pietricica turism

Primarul Daniel Harpa a declarat că nu va renunţa la actualul viceprimar PNL, Traian Humulescu: „În cazul ruperii USL, vă pot spune că nu iau în calcul schimbarea domnului viceprimar Traian Humulescu. Am o legătură strânsă cu dânsul, facem o echipă bună și nu cred că e cazul să renunț și la o prietenie strânsă de dragul unor orgolii politice. Atât timp cât voi fi primar, și domnul Humulescu va fi viceprimar”.

Referitor la aceeași temă, Traian Humulescu a precizat: „Eu aș vrea să nu se rupă USL, pentru că am crezut în această construcție politică, am luptat la alegerile locale pentru a schimba ceva în acest oraș. De asemenea, având o nouă echipă, un primar tânăr, am luptat și la alegerile parlamentare pentru un deputat și cred că mi-am făcut datoria până acum, cel puțin la primărie. Dacă USL se va rupe, voi respecta decizia Consiliului Local, pentru că eu am fost ales viceprimar prin votul majorității aleșilor locali, iar dacă se va dori o altă construcție politică, la inițiativa primarului sau a unei treimi din legislativul târgnemțean, voi respecta votul majorității consilierilor locali”. (C.T. STURZU)

2 COMENTARII

  1. Pai atuncim de ce se aude prin Targ ca noul vice va fi BARMANUL DE LA RESTAURANTUL BROASCA VERDE ,SEFUL PDL-ULUI VIOREL BALTATESCU?

  2. Domnilor viceprimarul Traian Humulescu , este un cetatean al acestei urbii, are prestanta, are talisma, este gospodar si acasa iar toate aceste calitati si priceperi au fost puse si in slujba cetateanului de sub cetate , asa ca stati cuminti.

Comments are closed.