20161021_120714După o pauză de mai multe luni de zile, primarul Harpa a hotărât să reia seria conferințelor de presă. Poate și pentru că, întâmplător sau nu, se apropie alegerile parlamentare! La final de săptămână, în Sala de ședințe a Consiliului Local, edilul, împreună cu viceprimarul Vasile Apopei și city-managerul Geanina Fedeleș, a dat piept cu o presă cuminte și dornică să relateze.

Pe ordinea de zi a conferinței de presă au fost 6 puncte: stadiul lucrărilor de investiții în curs de realizare, situația drumurilor pentru sezonul rece, stadiul pregătirii școlilor pentru sezonul rece, organizarea celei de-a doua ediții a Iarmarocului de toamnă ce se va desfășura în perioada 28-30 octombrie, manifestările prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la înființarea primului Batalion al Vânătorilor de Munte, din data de 30 octombrie și evenimentele culturale ce vor avea loc în perioada următoare.

După cum bine ați văzut și știți orașul Târgu-Neamț de câțiva ani se află într-un șantier în aer liber. Profit de ocazie și le transmit cetățenilor orașului care au avut un disconfort creat de aceste lucrări de canalizare sau apă, un sincer mulțumesc pentru răbdare. Sperăm ca până în primăvară aceste lucrări să fie finalizate și tot din primăvară să continuăm doar cu modernizarea drumurilor. Aceste investiții sunt realizate cu finanțare 98% de la Guvernul României. Mai sunt 20 de km de străzi de modernizat și asfaltat în orașul nostru. După ce vom finaliza și acești 20 de km putem spune că am asfaltat toate străzile din oraș”, a informat primarul Daniel Harpa.

C.T. STURZU

 

Articolul precedentACTUALIZARE Moartea şoferului de TIR – dublă anchetă
Articolul următorIarmaroc de Toamnă la Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.