Handbaliștii juniori I joacă săptămâna viitoare, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Handbaliștii juniori I ai LPS Piatra Neamț vor debuta în primul turneu de sală al sezonului 2014-2015, marți, 16 septembrie. Echipa pregătită de profesorii Rita și Stelian Bursuc, deținătoare a titlului de vicecampioană a României a fost repartizată în grupă cu LPS Focșani, LPS Iași, LPS Suceava, LPS Vaslui și LPS Roman.

Echipele din Piatra Neamț și Roman sunt favorite la calificarea la turneul semifinal, alături de formația suceveană. Seria, la prima vedere, pare mai echilibrată valoric, decât cea de anul trecut, în care LPS Piatra Neamț și LPS Suceava au dus o luptă în doi pentru calificarea la turneul semifinal, iar, LPS Roman a reușit în premieră, la nivelul băieților, să treacă de faza grupelor.

Handbaliștii juniori I joacă săptămâna viitoare, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Turul campionatului național al juniorilor I începe cu meciurile programate pe data de 5 octombrie și se va încheia pe 7 decembrie. Pietrenii s-au testat, până în prezent, la două turnee puternice, desfășurate la Turda și Bistrița, unde nu au pierdut decât un singur joc, cu 25-32 în fața formației Marta Baia Mare și au un moral bun înaintea primului turneu de sală.

O parte din juniorii I vor evolua sâmbătă, în campionatul Diviziei A, împotriva formației Cimentul Bicaz, în prima etapă a ligii secunde la handbal masculin. Meciul, care va începe la ora 12, se va juca în sala mică a complexului Sălii Polivalente din Piatra Neamț și este considerat a fi unul pe teren propriu pentru nou-promovata Cimentul Bicaz, deoarece FRH nu a omologat sala unde echipa și-a disputat până în prezent jocurile de acasă. (M. STOIAN)

Articolul precedentHandbalistele junioare I, debut în campionat
Articolul următorComunicat de presă