0:00

Reprezentantele judeţului Neamţ în Divizia A de handbal feminin, Seria A, au debutat cu victorii confortabile în sezonul 2021/2022.

HANDBAL FEMININ HCF Piatra Neamţ şi CSM Roman au obţinut victorii confortabile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiHCF Piatra Neamț a învins Știința Bacău, cu scorul de 32-19. “Pietrencele au jucat ca o echipă, fapt care și-a spus cuvântul și pe tabela de scor încă din primele minute de joc! Cu o bancă numeric mult sub cea a rivalelor, fetele profesorului Dan Valentin știau că doar colectiv pot învinge! Prof. Dan Valentin felicită fetele pentru reușita de astăzi, dar menționează că fluctuațiile de joc care apar pe durata partidei trebuie eliminate cu adversari mai puternici, având în vedere că aceștia pot fructifica erorile noastre mult mai ușor!”, potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei pietrene.

HANDBAL FEMININ HCF Piatra Neamţ şi CSM Roman au obţinut victorii confortabile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞi CSM Roman a obţinut o victorie confortabilă în faţa formaţiei Spartac București, scor 30-18 (13-6). HCF Piatra Neamţ şi CSM Roman ocupă primele două locuri în clasament, la egalitate de puncte cu Corona Braşov, CSU Galaţi şi Neptun Constanţa. Duminică, 19 septembrie, este programată partida Unirea Slobozia-CSM Roman, în timp ce HCF Piatra Neamţ va sta. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: HCF Piatra Neamţ şi CSM Roman)

Articolul precedentACTUALIZARE L4 Speranţa Răuceşti confirmă statutul de mare favorită a sezonului
Articolul următorBătrână dispărută din Costișa
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.