Bătrână dispărută din Costișa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri seară, 11 septembrie, în jurul orei 20.00,  polițiștii Secției Rurale Săvinești au fost sesizați despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, ELENA MAFTEI, în vârstă de 76 de ani, din Costișa, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.65 metri,  greutate – 65 de kilograme, păr alb, ochi căprui. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcată cu pantaloni gri, fustă neagră, vestă albă, iar în picioare purta galoși din cauciuc albastru.

Au fost constituite echipe operative în care au fost angrenați jandarmi, pompieri și voluntari, care au demarat de urgenţă căutările. Au fost efectuate verificări pe raza localității Costișa, căutările fiind suspendate pe parcursul nopții și reluate în această dimineață.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentHANDBAL FEMININ HCF Piatra Neamţ şi CSM Roman au obţinut victorii confortabile
Articolul următorBombă de aruncător în stare perfectă de funcționare descoperită în Botoșani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.