La iniţiativa primarului Constantin Matasă, atât locuitorii comunei Grumăzeşti, cât şi angajaţii primăriei au fost informaţi şi instruiţi despre coronavirus. Primăria a livrat la domiciliul celor 41 de persoane vârstnice şi celor 60 de persoane aflate în autoizolare, mai multe pachete în valoare de până la 20 de lei de persoană. Totodată, salariaţii primăriei au fost dotaţi cu dezinfectante, măşti şi materiale de protecţie.

O altă măsură de luată de primarul Constantin Matasă, pentru combaterea noului virus este şi aceea de a se fi achiziţionat soluţie de clor şi cu sărăriţa comunei s-au dezinfectat străzile din localitate.

În comună a fost  depistat un singur caz confirmat pozitiv, dar imediat primăria a informat firma autorizată pentru a dezinfecta locuinţa.

„Trăim vremuri dificile, dar cu ajutorul lui Dumnezeu o să trecem şi peste asta. Însă trebuie să ne protejăm şi noi. Trebuie să fim precauţi şi să fim preventivi. Primăria Grumăzeşti va fi permanent alături de cetăţeni şi răspundem la orice solicitare. Oamenii trebuie să înţeleagă să stea în case, să nu se expună, pentru a ieşi cât mai repede posibil din această situaţie în care ne aflăm cu toţii. Multă sănătate tuturor cetăţenilor din comuna Grumăzeşti, şi nu numai”, ne-a declarat primarul Constantin Matasă. (C.T. STURZU)

Articolul precedentInspectoratul pentru Imigrări: noi măsuri în relația cu publicul
Articolul următorȘtire actualizată. Neamț – Deces 4: Femeie cu accident vascular cerebral, confirmată cu COVID
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.