0:00

Un bărbat de 53 de ani, din Mărgineni, a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe aproape trei sferturi din suprafața corporală după un teribil accident casnic. Totul s-a întâmplat în zi cu ghinion, pe 13 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00.

Grav accident casnic la Mărgineni, ZCH NEWS - sursa ta de informații“13.01.2023,  ora 13:41, Mărgineni, pacient  sex  masculin, 53  ani  diagnostic: arsură gr. II-III pe aproximativ 70% din suprafaţa cororală; pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la UPU Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț“, anunță Ambulanța Neamț. Ulterior medicii au decis transferul interclinic la un spital din Iași a pacientului aflat în suferință.

Cercetările au stabilit faptul că a fost vorba de un accident casnic, iar bărbatul de 53 de ani a vrut să aprindă focul în sobă cu benzină. Se pare că focul nu a pornit din prima, așa că bărbatul a turnat benzină cu un recipient. A fost nevoie de o singură scânteie ca să se aprindă atât recipientul, cât și hainele bărbatului.

(G. S.)

Articolul precedentAccident la Tazlău: a plonjat cu mașina în grădina unui localnic
Articolul următorTransporturi frauduloase de lemn, pagubă de proporții
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.