0:00

Gospodărie distrusă de foc, un bărbat s-a intoxicat cu fum, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Telec, comuna Bicazu Ardelean s-a soldat, pe lângă pagube materiale însemnate, cu o victimă. “Un bărbat de 46 de ani a suferit ușoare intoxicații cu fum. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, ulterior refuzând transportul la spital“, a anunțat ISU Neamț.

Incendiul a avut loc pe 24 februarie, în jurul orei 20:30, iar la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bicazu Ardelean, SVSU Bicaz Chei, SVSU Dămuc și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodărești și la acoperișul casei, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție. Au ars bunurile materiale depozitate în cele două anexe (mobilier, biciclete și articole de uz gospodăresc) și acoperișul casei pe aproximativ 150 mp.

Specialiștii au ajuns la concluzia că, cel mai probabil, totul a fost provocat de coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentȘtire actualizată. FOTO. TIR răsturnat la Vânători Neamț
Articolul următorNeamț. Ravagiile vântului: Copaci căzuţi pe şosea şi 8.500 de familii fără curent
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.