0:00

Gicuţa şi Lăcrămioara au rezistat la Roman 24 de ore, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Gicuța și Lăcrămioara Jitaru nu au făcut prea mulți purici la Roman, după ce asistența socială le-a trimis, pentru a beneficia de servicii sociale în localitatea de domiciliu. Cele două fete au fost văzute după nici o zi de stat la Roman, din nou, în Piața Dărmănești.

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra Neamț a aflat că Lăcrămioara și Gicuța s-au întors, odată cu monitorizarea zonei de către asistenții sociali. Urmează ca aceştia, la decizia conducerii serviciului de specialitate, să le pună în vedere celor două fete să se reîntoarcă la Roman.

Cele două fete au fost trimise la Roman, pentru a beneficia de asistență specializată, după ce ziarul „Ceahlăul”, marcă înregistrată, a semnalat că dormeau în toaleta publică din Piața Dărmănești. Lăcrămioara și Gicuță au ajuns la Primăria Roman în cursul zilei de luni, cu o mașină pusă la dispoziție de municipalitatea pietreană. Ele au fost predate asistenților sociali din cadrul Primăriei Roman pentru a li se face formele legale și pentru a putea fi îndrumate către un centru social. Fetele nu s-au putut obișnui cu aerul de la Roman și marți, 25 martie, s-au reîntors la Piatra Neamț. (I.C.)

Articolul precedentCampania CJ Neamț de plantat puieți prinde rădăcini
Articolul următorLucrul la drumuri, faza de inventariere