braconaj piscicolJandarmii din Bacău au surprins, în flagrant, în această dimineaţă, la ora 5, pe lacul de acumulare Galbeni, în punctul „Coada Lacului”, trei bărbați în timp ce pescuiau folosindu-se de o barcă pneumatică și 13 plase de pescuit, se precizează într-un comunicat de presă al IJJ Bacău.

„Asupra celor trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 55 de ani, doi cu domiciliul în municipiul Bacău și unul domiciliat într-o comună limitrofă, jandarmii au identificat o barcă pneumatică, 3 plase de pescuit de tip monofilament cu dimensiunile de 2 mx100 m fiecare, 10 plase de pescuit de tip monofilament cu dimensiunea de 1,5 mx50 m fiecare și 50 kg de pește care, fiind viu, a fost redat mediului natural”, potrivit comunicatului citat.

Jandarmii au întocmit celor 3 bărbați actele de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile încălcării prevederilor din O.U.G. 23/ 2008 privind pescuitul și acvacultura. Barca și plasele de pescuit au fost predate poliției pentru continuarea cercetărilor. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAgenţia de Dezvoltare Regională, la 17 ani de activitate!
Articolul următorSala Polivalentă din Piatra Neamţ, gazda Finalei Cupei României la Volei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.