stefan primarelUltimul termen al dosarului Microsoft, care n-a ajuns încă la fond, deşi se află de luni bune pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, consfinţeşte ceea ce se ştia deja: Pinalti a rupt ultima legătură directă cu oraşul pe care l-a condus ca primar.

Gheorghe Ştefan a cerut să i se aprobe schimbarea domiciliului. Iar instanţa a decis: „În baza art. 362 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 208  alin. 2 Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului  judiciar dispusă faţă de inculpaţii Sandu Gabriel, Cocoş Dorin, Dumitru Nicolae şi Ştefan Gheorghe. În baza art. 215 alin. 1 lit. b Cod procedură penală, admite cererea  formulată de inculpatul Ştefan Gheorghe privind schimbarea locuinţei inculpatului de la adresa din…, la adresa de domiciliu din… Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 04 septembrie 2015”.

Fostul primar de Piatra-Neamţ s-a mutat în Ilfov, în această vară, după ce a decis să divorţeze de soţia sa şi să plece din oraş, sătul să i se reproşeze, direct sau indirect, toate problemele urbei. În paralel, potrivit presei sportive, a decis să-şi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele din fotbal, activând pe lângă o echipă din Liga I, a cărei evoluţie este deja vizibilă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMugur Cozmanciuc: Consensul politic și nevoia unui proiect de țară sunt rezultate ale semnalului venit din partea electoratului român
Articolul următorISU Neamţ are blazon
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.