reclama autocenter

Nu mai puțin de 24 de miliarde de lei vechi vor fi alocați, din bugetul local, în acest an pentru clubul de handbal HCM Roman. Conducerea echipei spune, însă, că banii nu ar fi suficienți. Lozul cel mare pentru continuitatea fetelor în prima ligă de handbal s-a tras la finele anului, atunci când Primăria Roman a încheiat cu societatea Getica 95 un contract pentru furnizarea energiei electrice. Primarul Laurențiu Leoreanu spune că, la rugămintea sa, societatea din Râmnicu Sărat a răspuns pozitiv și în a deveni sponsor important pentru handbalul romașcan. La ultimele două meciuri, fetele au purtat deja noul echipament pe care este trecut numele societății furnizoare de energie.

„În acest moment, Getica 95 este cel mai mare sponsor al echipei. Toți la un loc fac cât alocă societatea. Nu pot spune suma. Când am încheiat contractul cu energie, am discutat și dacă tot vor opera în această zonă, le-am cerut să sprijine și alte activități, cum ar fi cea sportivă”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu, președinte onorific al Clubului HCM Roman.

Autorităților locale nu le mai rămâne acum decât să caute un finanțator și pentru echipa SCM Petrotub, clasată în fiecare campionat de la înființare pe locuri fruntașe în clasament, dar cu ambele picioare în Divizia B. Anul acesta, fotbaliștii au primit din bugetul local nu mai puțin de 6 miliarde de lei vechi, însă banii sunt și ei suplimentați de diferiți agenți economici din oraș, care fie ajută cu sume de bani, fie asigură deplasările pe gratis. (C.M.)

Articolul precedentLiber la pregătirile pentru BAC
Articolul următorDorințe vechi și noi pentru învățământ