0:00

George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Guvernul României, condus de premierul liberal Nicolae Ciucă investește 1,4 miliarde de lei pentru dezvoltarea județului Neamț”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBanii vor ajunge în localitățile nemțene prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” și vor finanța proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, a rețelei de apă și canalizare și extinderea rețelei de gaze naturale.

Atât eu, în calitate de preşedinte al PNL Neamt, cât şi colegii mei, domnul senator Eugen Țapu-Nazare şi domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, ne-am zbătut ca Neamțul să primească sume substanțiale, care să permită realizarea unor proiecte complexe şi de viitor.

Am purtat multe discuții, atât la Ministerul Dezvoltării, cât şi la Guvern, pentru a obține o finanțare cât mai generoasă pentru unitățile administrative nemțene şi rezultatele sunt cele scontate.

Spre exemplu, Piatra Neamț va beneficia de o finanțare în valoare de 43 milioane de lei, bani care vor fi investiți în drumuri şi rețeaua de apă şi canalizare.

Municipiul Roman va fi, de asemenea, beneficiarul a 31 milioane de lei, iar sume generoase au ajuns şi în comunele nemțene care au depus proiecte de dezvoltare sustenabilă.

Oraşul Roznov va primi de la Guvernul României suma totală de 10 milioane de lei şi de ordinul zecilor de milioane de lei putem vorbi şi în comunele nemțene, unde se vor face investiții serioase.

Administrația liberală demonstrează, o dată în plus, că dezvoltarea României este un proiect asumat, care nu va suporta amânări.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este un proiect liberal, care pune accentul pe creşterea nivelului de trai din localitățile României şi stimularea dezvoltării comunităților locale.

Guvernul condus de preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă pune în aplicare un model de guvernare deschis către cetățeni, centrat pe dezvoltare şi evoluție, iar asta se poate vedea prin aplicarea unor proiecte de susținere către toate județele României.

Dezvoltăm Neamțul

Datorită demersurilor administrației liberale şi a muncii în echipă pe care eu, alături de colegii mei liberali am depus-o, un sprijin substanțial l-au primit, de asemenea, domnii primari din Săbăoani, Tazlău şi Garcina.

Putem spune că avem toate resursele necesare să începem o nouă etapă de dezvoltare a județului Neamț.

Este esențial ca sumele alocate de Ministerul Dezvoltării către fiecare localitate să fie administrate cu responsabilitate şi transparență, pentru a obține cele mai bune rezultate pentru nemțeni.

Apreciez implicarea şi eforturile tuturor colegilor mei şi îi mulțumesc domnului premier pentru susținerea şi sprijinul acordate!

Am dat start unei noi etape de dezvoltare pentru Neamț!

George Lazăr, președinte PNL Neamț

Articolul precedentPompierii români intervin la Chapelle Saint Blaise, în Franţa
Articolul următorStart la a doua sesiune a BAC 2022
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.