0:00

George Lazăr, prefect Neamț: „Peste 30 de milioane de lei acordate primăriilor nemțene de Guvernul Ciucă”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa sediul Prefecturii județului Neamț au fost semnate 34 de contracte prin care s-au alocat sume suplimentare necesare finalizării unor obiective de investiții aflate în derulare. Sumele alocate de Guvern vor fi folosite pentru suplimentarea valorii unor contracte, ca urmare a creșterii prețurilor la materiile prime, dar și cu forța de muncă. Fondurile au fost acordate în baza solicitărilor depuse de către primari, iar alocarea acestor sume reprezintă încă o dovadă a preocupărilor premierului liberal Nicolae Ciucă pentru dezvoltarea comunităților locale, prin finalizarea unor proiecte deosebit de importante. Totodată, pe lângă suplimentarea contractelor de finanțare, au fost semnate și prelungiri de contracte pentru proiecte de investiții, de asemenea, tot la solicitarea primarilor. Valoarea totală a sumelor acordate pentru investiții în 41 de comune și orașe din județul Neamț depășește 30 de milioane de lei.

George Lazăr, prefect Neamț: „Peste 30 de milioane de lei acordate primăriilor nemțene de Guvernul Ciucă”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În altă ordine de idei, vreau să remarc faptul că au primit fonduri absolut toți primarii care au solicitat acest lucru, iar alocarea nu a ținut cont de culoarea politică a primarilor. Am spus-o și o repet, politică facem la sediile de partid, dar obiectivele de investiții nu trebuie să aibă culoare politică. În toate comunitățile nemțene este nevoie de infrastructură de apă și canalizare, de școli și grădinițe, de dispensare medicale, de terenuri și săli de sport, de infrastructură rutieră și pietonală. Din acest punct de vedere salut imparțialitatea Guvernului Ciucă pentru că a ținut cont, cu adevărat, de nevoile comunităților locale nemțene, și a alocat fonduri în funcție de solicitări, nu de apartenența politică a primarilor.

LISTA PROIECTE PNDL II_acte aditionale 2022

George Lazăr

Prefectul județului Neamț

Articolul precedentVideo. Accident spectaculos în Piatra Neamț
Articolul următorVIDEO. Polițiștii ieșeni luptă cu incendiatorul
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.