reclama autocenter

Stan_Viorel

Viorel Stan, inspector al ISJ Neamț, a spus că va cere directorilor de școli să publice pe site-urile unităților de învățământ declarațiile de avere. „Generalul” a adăugat că a luat această decizie după ce ziarul „Ceahlăul” a prezentat cu două zile în urmă faptul că cei mai mulți directori de școli din Neamț nu au publicate „la vedere” declarațiile de avere și de interese. Legea le cere acestora să fie publicate ori pe site-ul unității pe care o conduc, ori la avizierul școlii.

„Să le publice, că nu e Stan mai important decât alții. Am să trimit o notificare către toți directorii să-și publice declarațiile de avere și interese pe site-uri. Dacă e lege, trebuie s-o respecte”, a declarat Viorel Stan. Până acum, nu a fost aplicată nicio amendă pentru directorii care au uitat, nu au știut sau nu au vrut să pună „pe tapet” declarațiile pe care trebuie să le trimită în fiecare an la Agenția Națională de Integritate. (M.T.)

Articolul precedentIarna încearcă să ne sperie
Articolul următorPrimarul Leoreanu se teme de inamici

8 COMENTARII

 1. Vă rog accesati siteul inspectoratului scolar judetean Neamt http://www.isjneamt.ro si o sa vedeti cat de “actuale” sunt declaratiile de avere ale inspectorilor … dupa aceea domnul Stan ar avea voie … eventual sa-si ceara scuze …. habar nu are ce e in gradina lui si da ordine la altii

 2. Iar vorbeste nenea asta???? Cum justifica el apartamentul si masina achizitionate intr-un timp record?????? Parca tot ziarul Ceahlaul scria desre el acum un an ca….. “e rupt in coate”…..

 3. Oare nu am face mai bine sa ne informam inainte de a da cu piatra??? Sau sintem manati doar de frustrari si rautati?? Chiar nu mai conteaza ca se minte cu nerusinare in aceste comentarii ale unora, care sub semnul anonimatului scriu doar prostii? Iesi domnule Stan si spune-le acestor nulitati care sunt vocali doar sub nume false, ca nu ai apartament proprietate personala si nici masina. Pentru DECLARATORUL, apartamentul este inchiriat, “stamate”. Si ce masina are????
  Sunt aspecte care se pot verifica si demonstra foarte usor. Informati-va,domnilor, informati-va!!!!

 4. Ai dreptate Ana. Sunt vecin cu domnul Stan si e adevarat ca apartamentul este inchiriat. Nici vorba sa fie al lui. Dar .. asa suntem noi, romanii, cat este omul in viata stim doar sa-l denigram, sa mintim. Pretuim oamenii doar atunci cand nu-i mai avem! Se vede de departe ca interesele tale DECLARATORULE nu sunt tocmai ortodoxe!!!!!! Chiar ne credeti pe toti niste prosti???? Ce functie trebuia sa obtiii si nu ti-a iesit de esti asa frustrat??? Schimba-ti stilul ca deja esti penibil!Arata-le domnule general declaratia de avere sa nu mai aiba glas!

 5. Dar despre informatia data de mine de ce nu comentati ….
  sau sunteti inspectori de-ai lui Stan pusi sa vegheze comentariile din presa.
  Raspundeti-mi si mie ………….

 6. Am comentat ce am stiut sigur. Eu nu scriu minciuni ni nici nu vanez subiecte cu care doar sa atac, asa cum faci tu, draga “DANA” Daca tot ai cautat cu atata staruinta de ce nu ai scris niciodata si de bine? Nu cumva ai tu motivele tale pentru care doresti sub diferite nume doar sa denigrezi? NU, nu sunt un inspector asa cum incerci sa sugerezi ci doar un vecin, care stie foarte bine ce scrie. Si care nu urmareste nici functia si nici denigrarea unui om, doar pentru ca are un interes personal. Ma gandesc ca daca ar fi pus Prof. Stan pe cineva sa urmareasca comentariile, asa cum aberezi din nou, ar fi ripostat de fiecare data cand ataci. Ca doar asta faci mereu. Eu sunt cadru did. pensionar si citesc zi de zi presa si deja mi-e sila de marsavenia si ticalosia cu care actionezi. Resemneaza-te si termina pentru totdeauna!!! D-zeu e sus, pentru toti!

 7. bravo dana mare dreptate ai ca inspectori slugarnici dar si directori de scoli unde promovabilitatea la bac.e fffff mica ,citesc aceste comentarii si le raspund incurajind incompetenta de la isj

Comments are closed.