Cupa Românie la volei feminin a ajuns la Blaj, după un meci destul de lejer în faţa băcăuancelor de la Ştiinţa. Victoria a venit după trei seturi, câştigate toate la diferenţă mare: 25-14, 25-17 şi 25-19. După meci, antrenorul Florin Grapă a explicat eşecul: „Am încercat să facem faţa unei echipe, trebuie să recunoaştem, destul de bună. Asta este puterea noastră la momentul acesta„.

De partea cealaltă, antrenorul Blajului, Darko Zakoc, a spus: „Cred că, tot anul, echipa noastră a dominat. Astăzi a fost un meci pe cale l-am aşteptat, fiind foarte motivat. Bacău a câştigat câteva puncte frumoase. Cred că şi spectatorii au avut ocazia să vadă un spectacol frumos. Mulţumesc fetelor pentru că au luptat pentru trofeu„.

La băieţi, Arcada Galaţi a făcut legea în teren. „Se pare că victoria de joi ne-a  făcut să nu mai fim cu picioarele pe pământ, suntem undeva zburători. Am încercat pe cât posibil să îi resetez, din păcate nu am reuşit. Asta nu înseamnă că nu şi-au dorit. Le mulţumesc băieţilor, a fost un sezon de excepţie„, a spus Marian Constantin, antrenorul de la Volei Municipal Zalău.

Fericit de rezultat, antrenorul Arcadei Galaţi, Nikolay Jeliazkov, a declarat: „Am avut o perioadă dificilă, mai ales în ultima parte din sezon. Am încercat, am fost atenţi, am servit bine şi meritam această cupă”.

Arcada a câştigat în faţa Zalăului cu 3-0 (25-18, 25-22, 25-20). Premierea a fost realizată de Gheorghe Vişan, preşedintele Federaţiei Române de Volei, şi de unul dintre consilierii președintelui CJ Neamț. (Gianina BUFTEA)

Articolul precedentAlegeri la Roman – faza pe atacuri la fami(g)lie
Articolul următorJucării de altădată la Muzeul de Istorie Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.