0:00

Zonă frumoasă şi căutată în Piatra-Neamţ, deşi e pe coasta Cozlei şi drumul e abrupt, strada Cezar Boliac e deja în şantier. Se construieşte de zor la câteva case, iar şoferul unei betoniere care a transportat material de construcţii la una din ele, nu s-a încadrat în spaţiul îngust şi a rupt ţeava de gaz.

„Marţi, 05.04 a.c., la ora 14:45, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, că o betonieră a avariat un contor de gaze strada de pe strada Cezar Boliac din municipiul Piatra Neamţ”, a declarat lt- Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ . „La locul indicat s-au deplasat pompierii Detaşamentului Piatra Neamţ cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor până la sosirea echipajelor E.ON”.

Echipajele E.ON n-au găsit, însă un robinet la branşamentul făcut din Dragoş-Vodă spre Cezar Boliac, aşa că au oprit gazul de la un altul, situat mai la vale, astfel că o parte din locuitorii de pe strada Dragoş-Vodă şi toţi cei de pe strada Cezar Boliac au rămas fără gaz până ce o firmă specializată în lucrări de acest gen (E.ON nu face reparaţii) va rezolva problema. (C.M.)

Articolul precedentBătălia pentru unirea cu Moldova – faza pe înfrăţiri
Articolul următorFestivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru”, ediţia a XXII-a
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.