Cam 30 de oameni s-au adunat și în această seară (19 februarie) pe platoul din fața Casei de Cultură din Piatra Neamț pentru a protesta împotriva guvernului Grindeanu. Până la urmă s-a plecat în marș pe străzile din centrul orașului, prilej cu care numărul manifestanților a mai crescut.

”Grindeanu este un mare mincinos. Pe lângă faptul că-i tras de cordiță de Dragnea, este mincinos pentru că una a declarat la Bruxelles și alta la întoarcerea în țară. Acolo a recunoscut că a făcut o greșeală iar la Realitatea TV a dat vina pe lipsa de comunicare”, a afirmat unul dintre protestatari.

” Ne vom revedea chiar și în această formulă restrânsă până când simțim că nu vom mai fi luați în râs așa cum ni se întâmplă acum. Am văzut că recent prim-ministru Grindeanu aprecia creativitatea românilor, mi se pare că afirmația asta ar trebui să ne dea de gândit. Vom veni în continuare. Ne dezamăgește faptul că după aproape două săptămâni de la abrogarea OUG 13 încă nu avem nicio certitudine. Asta este cea mai mare mâhnire: că se tergiversează acest subiect și pot apărea oricând surprize neplăcute. Mi s-ar fi părut firesc ca subiectele ordonanțelor 13 și 14 să fie discutate în același timp. Faptul că nu se întâmpla asta ne arată că sunt ceva interese ascunse. Am prins acest Guvern la furat și vrem să plece”, a spus Andrei Carabelea, inițiatorul întâlnirilor de la Piatra Neamț. Protestatarii pietreni se vor întâlni din nou la sfârșitul săptămânii viitoare. (Ana Moise)

 

Articolul precedentAgapia: 30 de oameni îl apără pe primar împotriva deciziei Înaltei Curți
Articolul următorConferință PSD cu temă: Ce ne facem cu Piața Centrală din Piatra Neamț?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.