0:00

Un comunicat de presă venit de la Consiliul Județean Neamț ne anunță că, după vizita în China, președintele Ionel Arsene va pleca la Bruxelles la o conferință organizată de Comisia Europennă pe tema dezoltării industriei textile europene, domeniu în care, la un moment dat, România ocupa un loc de invidiat.

Chiar dacă nu am primit și programul respectivei conferințe, putem presupune că șeful de la județ va avea o intervenție în sprijinul firmelor de profil din județ, după cum se susține în comunicat: „…mă voi implica pentru a susține dezvoltarea sectorului privat în județul nostru, deoarece ei contribuie direct la creșterea economică a comunităților nemțene și a bunăstării nemțenilor”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Ca pregătire pentru conferință a fost organizată o vizită  urmată de  discuții cu conducerea clausterului Astrico Nord-Est, formată din 20 de membrii din domeniul textil, dar și cu conducerea de la Rifil SA, prncipalul membru al clausterului. (V.B.)

 

 

Articolul precedentNOROC A leşinat chiar lângă Caravana SMURD la Roman!
Articolul următorCel mai aglomerat sezon pe Ceahlău: 45.000 de turiști