Hala fostei fabrici de mobilă, situată pe strada Radu Teoharie din Târgu Neamţ, a luat foc în noaptea de 13 spre 14 august. Incendiul a fost anunţat la ora 3,09, când flăcările ajunseseră deja la acoperiş. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de la detaşamentul din oraş şi încă două, trimise în sprijin, de la Piatra-Neamţ şi Roman. Cei 16 pompieri au limitat propagarea incendiului şi au început să acţioneze pentru stingere. Hala avea o suprafaţă de 2.000 mp şi era dezafectată.

Actualizare:  Fosta fabrică de mobilă are acum 4 proprietari italieni. Ei au închiriat o parte din construcție și acolo funcționa un atelier de croitorie. Unul mic, cu doar 6 angajate și cu suprafața sub 600 mp, suprafața minimă pentru care este necesar avizul ISU la schimbarea de destinație. Alături a fost un depozit de materiale de construcții, care nu mai funcționează de vreo doi ani, dar încă mai era marfă acolo.

”Din punctul meu de vedere, incendiul a fost anunțat târziu”, a declarat lt.col. Mihai Ciprian Mitrea, șeful ISU Neamț.

Focul a fost lichidat, dar hala a ars în întregime. Cauza izbucnirii focului este un scurtcircuit electric.

(C.M.)

GALERIE FOTO Incediu la fosta fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații GALERIE FOTO Incediu la fosta fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații GALERIE FOTO Incediu la fosta fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentEnadani Poiana Teiului, supercupa în viteza a cincea!
Articolul următor„Joc și voie bună în Ținutul Zimbrilor” – ediţia a XII-a
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.