reclama autocenter

Handbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamț n-au putut câștiga în fața celei mai bune echipe a seriei A, Rapid București, dar au lăsat o bună impresie numeroșilor spectatori veniți duminică, 12 februarie, la meci. Ele au cedat cu 22-37 (9-17), iar profesorul Dan Valentin a spus că scorul este cam mare pentru cum au stat în realitate lucrurile în teren.

„Am avut în sală o atmosferă extraordinară, cred că au venit peste 600 de spectatori, inclusiv cei de la Rapid. A fost multă lume bună căreia îi place sportul. Ne-am ținut mai bine de o repriză de echipa Rapid. Știam că-i o nucă destul de tare, dar din păcate nu am avut prea multe «gloanțe». Am ratat 4 aruncări de 7 metri și alte 8 ocazii în situația de unu la unu cu portarul și aici s-a făcut diferența. Procentul de 10-15% pe care-l dau arbitri la un meci a fost pentru Rapid, nu pentru noi. Să nu se înțeleagă totuși că dau vina pe arbitraj. Fetele s-au dăruit, au vrut, a fost o deteminare bună din partea noastră pe toată perioada meciului”.

Pentru HCF au marcat: Dorneanu (6 goluri), Rotaru-Teleucă (4), Balint şi Molnar (fiecare câte 3), Caramalău, Oancea şi Roşca (fiecare cu câte două reuşite). Pietrencele au rămas în clasament pe locul al optulea, cu 19 puncte, și vor juca, pe 19 februarie, în Capitală, pe terenul reprezentantei Şcolii 181 Bucureşti. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedent„Loz mic” pentru Spitalul Județean – 3 din 15 !
Articolul următorZilele clasei de actorie la Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.