Dacă la concertul Holograf Curtea Domnească din Piatra Neamț părea neîncăpătoare, fanii Carla’s Dreams ar fi umplut cu brio un stadion.

Programat pentru duminică seara, de la 21.30, concertul trupei din Republica Moldova a încheiat ediția din 2016 a Zilelor Orașului Piatra Neamț, reușind să adune în centrul orașului tineri din întregul județ. Încă de la ora 21 unii dintre ei alergau spre Curtea Domnească sperând să reușească să găsească un loc cât mai apropiat de scenă pentru a-și vedea idolii în carne și oase. „Am venit de la Târgu Neamț cu sora mea. L-am rugat pe tata și ne-a adus cu mașina. El se plimbă prin oraș că a spus că nu-i place la concert, dar ne așteaptă. Când a fost la mall nu ne-a lăsat să venim, dar acum ne-a adus el”, a spus încântat Tiberiu Scutaru, un adolescent de 14 ani.

Holograf a adunat în centrul orașului aproximativ 10.000 de pietreni, însă Carla’s Dreams a reușit performanța de a umple la refuz Curtea Domnească, numărul fanilor apropiindu-se de 15.000. Oriunde întorceai privirea puteai vedea fanii care fredonau melodiile trupei de peste Prut. Până și platforma din fața Muzeului de Artă a fost ocupată de adolescenți veniți să asculte melodiile care sunt difuzate acum pe mai toate posturile de radio – „Acele” și „Sub pielea mea”.

Andreea AMARIEI

Articolul precedentLuceafărul Botoșani – Voința Ion Creangă 1-5 (În tur 1-0) * Echipa nemțeană a promovat în Liga a III-a
Articolul următorPiatra Fest 2016 – ediție de succes a Zilelor Orașului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.