pietricica turism

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi-a încercat din nou forţele, duminică, 25 martie, în cadrul unui meci amical, cu formaţia de Liga I, FC Botoşani. Victoria, chiar dacă acest aspect nu este cel mai important, a revenit formaţiei pregătite, după cum se ştie, de nemţeanul Costel Enache, cu scorul de 3-0 (3-0).

“A fost un test util pentru noi. Consider că, în destul de multe momente, am stat bine în teren. Din păcate, am făcut şi câteva greșeli pe fază defensivă. Am profitat de ocazie, pentru a promova mai mulți juniori, care se anunţă de perspectivă. Am întâlnit o echipă solidă, cu experiență, compusă din jucători de valoare”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al formaţiei pietrene.

40-50 de curajoşi au fost în tribunele terenului sintetic de la stadionul “Ceahlăul”, pentru a urmări cele două formaţii. Pe de o parte temperatura de doar 2-3 grade Celsius, dar mai ales vântul extrem de tăios, au făcut probabil ca experienţa meciului să fie mai dificilă pentru spectatori decât pentru jucători sau antrenori. (M. CONSTANTINESCU)