reclama autocenter

Vineri, 23 martie, în sediul din Roman al partidului aflat la guvernare, s-a desfășurat o conferință de presă. Fără o temă anume. Poate pentru a fi prezentat, în calitate de deputat, noul parlamentar PSD de Roman, domnul Viorel Stan sau poate fiindcă PSD Roman și-a propus să organizeze o conferință de presă măcar o dată pe trimestru… Dar, apropos de deputați, deși pe parcursul conferinței s-a făcut mare caz de numărul mare de parlamentari PSD în Neamț, nimeni nu a dat nicio o explicație în legătură cu absența deputatului Alexandru Rotaru de la eveniment.

Senatorul Dan Manoliu a transmis ”niște mesaje de la centru, ca să zic așa”, referitoare la ultimele realizări ale guvernului, la recentul congres, apoi s-a aplecat asupra sferei locale, criticând primarul și majoritatea sa liberală din consiliul local. La aceasta a contribuit și consilierul local Constantin Holban. În ceea ce privește prestația consilierilor PSD, deși în minoritate, domnul Holban spune că aceștia iau foarte în serios ședințele de consiliu: „Noi pentru ședințe ne pregătim: ne consultăm cu președintele de organizație și mergem acolo și ridicăm problemele conform legii administrației publice. Nu facem politică în consiliul local…”

Constantin HOLBAN, Dan MANOLIU şi Viorel STAN

Deputatul Viorel Stan a informat că face parte din Comisia pentru Învățământ a Camerei Deputaților, comisie care în prezent lucrează la trei proiecte de  lege. „Romanul este una din zonele privilegiate ale României”, a spus – printre altele – deputatul Stan.

„Raportat la numărul populației, avem un număr mare de parlamentari de la diverse partide, ceea ce ar permite o activitate intensă – în cadru absolut legal – și ar putea duce la dezvoltarea Romanului, dacă acest lucru s-ar dori. Avem doi senatori și un număr mare de deputați: doi de la PSD, doi (???- n.n.) de la liberali, unul de la USR și un deputat romașcan, care mi-a fost elev, domnul Vexler, reprezentantul Comunităților evreiești din România, nepotul domnului profesor Vexler. Domnul deputat Vexler este foarte activ și foarte influent – în sensul bun al cuvântului – în Camera Deputaților”. (D. AILINCĂI)

Articolul precedentEXCLUSIV Ce poate păți un politician care sprijină familia tradițională
Articolul următorGALERIE FOTO CSM Ceahlăul-FC Botoşani 0-3 (0-3) * Gabriel Rădulescu: „A fost un test util!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.