Actualizare: Polițiștii de la Târgu Neamț au stabilit, în urma cercetărilor făcute la locul accidentului, că bărbatul care conducea căruța era sub influența alcoolului. „În timp ce un bărbat, de 65 de ani, din Păstrăveni, ce conducea un atelaj hipo, a pătruns pe DJ 155I, a fost lovit lateral de un bărbat de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism și care se deplasa spre Urecheni. În urma impactului, ambii conducători de vehicule au fost răniți și transportați la spital. În urma testării cu etilotestul, a rezultat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 65 de ani”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În cauză a fost deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Știre inițială

O mașină și o căruță s-au ciocnit, în această seară, 15 octombrie, în jurul orei 19, la Păstrăveni. Impactul a fost unul puternic, căruța fiind efectiv ruptă în două și calul aruncat în afara drumului. Mașina avea viteză, iar după coliziune s-a răsturnat, ajungând pe cupolă. Căruța probabil nu era semnalizată. Roțile au ajuns în câmpul de la marginea drumului.

Imagini de la locul accidentului (cu impact emoțional):

C.I.

Articolul precedentArestat pentru că și-a violat fiica timp de 3 ani
Articolul următorCele mai importante criterii pentru a alege corect gresia din casă

1 COMENTARIU

  1. Caruta era semnalizata, cu veste pe propietari cat si la caruta in spate.
    Cel cu masina a avut o viteza foarte mare. Din fericire cei care manau caruta au scapat nevatamati. Spun asta pentru ca sunt din acea zona unde s-a intamplat accidentul.

Comments are closed.