politie campioni 01 mihai gosav 01
Mihai GOSAV

Mihai Gosav, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău a obținut aurul la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, care se desfășoară în localitatea Huelva (Spania), în perioada 11 – 19 iunie, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Bacău.

Competiția, ajunsă la cea de-a VI-a ediție, se adresează polițiștilor, pompierilor și celorlalte structuri din domeniul siguranței și situațiilor de urgență din Europa.

Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, o mică olimpiadă  „a eroilor de zi cu zi”,  cuprinde peste 50 de sporturi, la care s-au înscris peste 3.000 de participanți, din 30 de țări europene.

politie campioni 03 daniel raul lazar mihai gosav
Daniel Raul LAZĂR şi Mihai GOSAV

“Agentul șef principal Mihai Gosav și agentul Daniel Raul Lazăr (IPJ) Arad au concurat la proba de judo a competiției, la categoria 100 de kilograme și respectiv 65 de kilograme. La categoria 100 de kilograme Mihai Gosav s-a clasat pe primul loc, după trei meciuri împotriva unor sportivi din Turcia și Franța. În finală, polițistul băcăuan l-a învins prin ippon pe sportivul Cristophe Bertin din Franța. Agentul Daniel Raul Lazăr a obţinut medalia de argint la categoria 65 de kilograme”, potrivit comunicatului citat.

Galerie foto:

Anul următor, în Canada, se vor desfășura Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor. (ZCH NEWS; FOTO: IPJ Bacău)