0:00

Futsal Ceahlăul, singura echipă neînvinsă din Liga a II-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEchipa Futsal Ceahlăul este pe val în campionatul Ligii a II-a. Instalaţi confortabil în fotoliul de lideri, pietrenii sunt singurii care au adunat maximum de puncte (12) după 4 etape. Ei au învins, sâmbătă, 29 octombrie, în Sala Polivalentă pietreană, gruparea Imperial Wet Miercurea Ciuc cu 4-3 (1-1), la capătul unui meci spectaculos, care a ţinut asistenţa cu sufletul la gură. Golurile gazdelor au fost marcate de Mocanu (2), Nistor şi Grigoriţă.

Cu acest prilej, iubitorii fotbalului au putut urmări o emoţionantă expoziţie foto, cuprinzând în jur de 1.000 de clişee, organizată de Gelu Crăcană cu ocazia împlinirii a 97 de ani de la fondarea FC Ceahlăul.

Federaţia Română de Fotbal, prin Cristi Vornicu, managerul echipei Futsal Ceahlăul şi membru în Comitetul Executiv al acestui for de conducere, a acordat tricouri inscripţionate cu numărul 97 la 3 glorii galben-negre: Cornel Ghegheşan, Iosif Iencsi şi Ovidiu Marc. Fostul căpitan al Ceahlăului din anii 60, Cornel Ghegheşan a executat şi lovitura de începere a meciului dintre pietreni şi harghiteni. Peste două săptămâni, Claudiu Şerban şi compania evoluează în deplasare la Colţea 1920 Braşov. (Ana MOISE)

Articolul precedentGALERIE FOTO Inaugurarea Centrului Socio-Educativ de la Vânători-Neamț
Articolul următorUnic – prima victorie * VCM-LPS – încă o înfrângere
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.