Futsal Ceahlăul – Inter Gheorgheni 7-3 (3-2), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPenultima etapă a turului Ligii a II-a a adus jucătorilor echipei Futsal Ceahlăul un succes concludent. Elevii antrenorilor Gabi Bucur şi Cristi Luca au dispus sâmbătă, 3 decembrie, pe teren propriu, cu 7-3 (3-2) de Inter Gheorgheni şi au repurtat a şasea victorie în opt partide. Ca de obicei, confruntarea cu harghiteni a fost spectaculoasă, cele 10 reuşite plus alte ocazii clare de gol, demonstrând din plin acest aspect plăcut al partidei.

Gazdele cu Postolache, Todiresei, Mocanu, Grigoriţă şi Nistor în formula de start, au deschis scorul în minutul 9 prin Mocanu după o acţiune individuală de mare clasă a lui Vlad Avram. Oaspeţii au egalat trei minute mai târziu însă imediat Avram (13) a adus echipa pietreană iarăşi în avantaj, pentru ca apoi Mocanu (16) să marcheze al treilea gol pentru Futsal Ceahlăul în prima repriză. La cabine s-a intrat însă cu scorul de 3-2, după o reuşită a harghitenilor venită în urma unei acţiuni prelungite de atac.

Futsal Ceahlăul – Inter Gheorgheni 7-3 (3-2), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimul gol al celei de-a doua părţi este înscris tot de oaspeţi care astfel reuşesc să egaleze la 3. Avram, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, duce echipa pietreană din nou în avantaj în minutul 32 (4-3) printr-o şut expediat de la distanţă. Finalul jocului îi aparţine căpitanului Robert Grigoriţă care marchează de trei ori la rând consfinţind o victorie categorică a echipei Futsal Ceahlăul.

„Partida a fost una extrem de dificilă, harghitenii venind la Piatra Neamţ cu dorinţa clară de a câştiga partida. Mulţumim publicului inimos pentru susţinerea arătată pe durata partidei”, a spus Cristi Vornicu, managerul echipei învingătoare.

În ultima etapă a turului, programată duminică, 11 decembrie, Futsal Ceahlăul se va deplasa la Fortius 2014 Buzău. (A. MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentExpoziția „Vivat Academia” la UMF „Grigore T. Popa” Iaşi
Articolul următorLIGA A III-A: Romaşcanii “iernează” pe locul 5
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.