pietricica turism

După dușul rece suferit în prima etapă a returului Ligii a II-a, echipa Futsal Ceahlăul a înregistrat un succes clar, scor 7-0 (4-0), sâmbătă (18 februarie), pe terenul ultimei clasate, Blue Angel Brașov și, cu 24 de puncte, continuă să se mențină pe treapta a treia a podiumului de premiere. Au marcat: Mocanu (3), Avram (2), Vlad și Grigoriță.

“Rămânem pe locul al treilea și eu spun că e OK pentru lotul pe care-l avem și pentru ceea ce primim din partea autorităților. A fost un joc bun în care ne-am impus fără probleme. Au lipsit Dumea și Postolache, 2 din cei 3 portari pe care-i avem și a mai absentat și Iulian Dumitru suspendat pentru partida aceasta. Sperăm să nu mai apară alte probleme și mă bucur că băieților le-a revenit moralul și zâmbetul pe buze”, a spus Cristi Vornicu, managerul pietrenilor.

În runda a treia din retur, programată pe 4 martie, fotbaliștii de la Ceahlăul primesc vizita Informaticii II Timișoara pe care în tur au învins-o cu 3-2.

“Vor veni să-și ia revanșa și cu siguranță nu ne va fi ușor. Prima echipă a Timișoarei are ca obiectiv câștigarea titlului în România“, a mai adăugat oficialul pietrean care, la sfârșitul acestei săptămâni, a participat la Odorheiu Secuiesc la primul turneu feminin de futsal.

“Au fost prezente 20 de echipe printre care și ACS Vulpițele Galbene de la Roman. A fost organizat pentru jucătoarele născute în anul 2000 și mai mici și a avut și rolul de selecție pentru constituirea naționala U17 care se va reprezenta România în preliminariile Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires, din Argentina. A câștigat Olimpia Cluj, care este și campioană națională la fotbal feminin pe teren mare, după ce în finală a dispus cu 2-1 de Armonia Dolhești, din județul Suceava”. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)