Furtuna a făcut probleme pe Valea Muntelui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCodul galben de ploi și vijelii ce a fost în vigoare în după amiaza de 24 august în zona de munte a județului Neamț a făcut destule probleme. Vântul puternic a doborât copaci blocând căile de acces. Patru persoane care erau cu cortul pe malul lacului Izvorul Muntelului nu au mai putut ieși la șosea după ce drumul forestier către localitatea Chirițeni, comuna Hangu, a devenit impracticabil.

Pentru remedierea situației au intervenit pompierii militari din cadrul ISU Neamț. „Misiunea (în desfășurare) are loc ca urmare a solicitării unui grup de 4 persoane aflat cu cortul pe malul Lacului Izvorul Muntelui, în satul Chirițeni. Ne-a informat că drumul forestier către DN 15 este blocat de copaci căzuți în urma fenomenelor meteo. Se deplasează A2003 de la Garda Poiana Teiului cu 3 subofițeri și 3 soldați”, anunță ISU Neamț.

Furtuna cu intensificări de vânt a pus la pământ un copac blocând traficul pe ambele sensuri de mers pe DN 15, în localitatea Roșeni, comuna Poiana Teiului. Pompierii au îndepărtat alți 8 copaci ce au căzut în localitățile Chirițeni și Hangu, blocând circulația pe un sens de mers. Militarii au fost sprijiniți de un echipaj de Poliție, care a executat recunoașterea zonei și a informat pompierii despre situația din teren.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentAproape 800 de șoferi nemțeni au fost amendați de RAR
Articolul următorInconştienţă: Doi pseudoghizi au rătăcit cu 18 copii, patru ore, în  zona sălbatică a Ceahlăului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.