Furtul de telefoane se „premiază” cu control judiciar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn adolescent din Piatra Neamţ a fost premiat de procurori cu un „control judiciar pentru 60 de zile”, fiind acuzat de furt de telefoane mobile, potrivit buletinului de presă al IPJ Neamţ.

Cea mai recentă „ispravă” a fost sesizată, vineri, 20 mai, în jurul orei 22:47, la Poliția municipiului Piatra Neamţ.

„Pe str. Progresului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică, care a constatat că unui tânăr, de 23 de ani, din Piatra Neamț i-a fost smuls din mână telefonul mobil. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificată persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii, respectiv un tânăr, de 16 ani, din Piatra Neamț iar bunul, valorând circa 400 lei, a fost recuperat și predat proprietarului”, se menţionează în buletinul de presă citat.

Cercetările au fost extinse, stabilindu-se că tânărul ar mai fi săvârșit astfel de fapte, cu același mod de operare. Sâmbătă, 21 mai, polițiștii au operat reținerea tânărului pentru 24 de ore, iar ulterior Parchetul Piatra Neamț a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Vitezomani de week-end în judeţele Moldovei
Articolul următorIncidentul Carla’s Dreams – tot mai politizat! Şi Emilia Arcan are poziţie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.