reclama autocenter

Un adolescent, în vârstă de 15 ani, din Piatra-Neamț, a fost reținut de polițiști, după ce-a furat o mașină și s-a plimbat prin oraș. El a pătruns în sediul Bibliotecii „G.T. Kirileanu” din Piatra-Neamț, a furat cheile paznicului și apoi s-a urcat la volanul mașinii acestuia, aflată în parcare, și a condus până în cartierul Văleni II, însoțit de doi puști de 13 ani.

„Polițiștii au declanșat, imediat după sesizare, activitățile de căutare și verificare în trafic, autoturismul fiind găsit abandonat pe raza municipiului Piatra-Neamţ, în apropierea modulelor din Cartierul Văleni II, fără a prezentat avarii şi în stare de funcţionare. În urma investigaţiilor efectuate, cei trei tineri au fost depistați în ziua de 30 ianuarie şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului în vederea continuării cercetărilor”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost reținut, după ce-au fost extinse cercetările în privința lui și s-a stabilit că este principalul suspect în două cazuri de tâlhărie. (C.M.)

Articolul precedentDoi la negru, în comerț și la restaurant
Articolul următor7 localităţi din Basarabia s-au unit simbolic cu România! Dodon ameninţă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.