0:00

Polițiștii din Piatra-Neamț au identificat autorii unui furt cu prejudiciu important, comis din curtea unei case din zona Precista. Au urmat percheziții la locuințele principalilor suspecți, reținerile și prezentarea lor în fața instanței.

Furt de 25.000 de euro dintr-o curte, unul dintre hoți se numește Aramis, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Respinge cererea formulată de avocatul ales al inculpaţilor, de luare în subsidiar fată de aceştia a măsurii preventive a controlului judiciar sau arestului la domiciliu şi admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive a inculpaţilor: 1.CHIFOR COSMIN – cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi 2. GHEORO ARAMIS-CONSTANTIN –, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor CHIFOR COSMIN şi GHEORO ARAMIS-CONSTANTIN pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 15.07.2017 până la data de 13.08.2017, inclusiv”.

Cei doi, care au vârsta de 20, respectiv, 22 de ani, au intrat în curtea omului și au luat tot ce li s-a părut de valoare. Au început cu un scuter, care chiar costa ceva, dar ei l-au cântrit din priviri, nu s-au uitat la marcă și l-au dus la un centru de fier vechi, și au continuat cu truse de scule, bormașini, tot felul de dispozitive și niște schele metalice. Adică au cam făcut curățenie, prejudiciul fiind estimat la 25.000 de euro. Scuterul și o parte din scule au fost deja recuperate. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE Prinși când se duceau să ia 30.000 de lei de la o femeie din Moldoveni
Articolul următorConsilierii PNL Neamț: ”Sincere condoleanțe familiei colegului nostru Dan Gabriel Pavăl”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.