Furaje transformate în scrum de trăsnet: o femeie a suferit atac de panică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn puternic incendiu a afectat o gospodărie din localitatea Valea Arini, comuna Bălțătești în după amiaza de 3 septembrie. Focul a fost provocat de un trăsnet, iar incendiul a mistuit furajele strânse de proprietar pentru hrana animalelor peste iarnă. Din cauza acestui incident nedorit o femeie a suferit un atac de panică și a ajuns la spital.

Pompierii militari au fost solicitați în ajutor prin apel la numărul unic de urgență 112 înregistrat în dispecerat în jurul orei 15:00. Au plecat la drum militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Bălțătești. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul construcții cu rol de adăpost pentru animale și depozitare plante furajere.

S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 60 mp și o tonă de fân. „Trăsnetul a fost cauza probabilă de producere a incendiului. O femeie de 38 de ani a suferit un atac de panică.  Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Târgu Neamț”, conform ISU Neamț.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentS-a stins din viaţă, la 95 de ani, Ieroschimonahul Simeon Zaharia de la Mănăstirea Sihăstria
Articolul următorTermenul pentru cumpărarea vechimii în muncă a fost prelungit până la finalul anului viitor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.