0:00

Fundația Altex – protocol la nivel înalt pentru ajutarea sistemului sanitar în pandemie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiImplicarea Altex în activități umanitare continuă cu un nou proiect de sprijinire a spitalelor publice în această perioadă dificilă. Fundația Altex tocmai a semnat un protocol cu Secretariatul General al Guvernului prin care spitalele de stat care au nevoie vor primi echipamente medicale. Marele retailer asigură inclusiv transportul, punerea în funcțiune a echipamentelor, instruirea personalului acolo unde va fi cazul, asigurarea unei garanții de 12 luni minim. SGG își asumă să promoveze propunerile Fundaţiei Altex către unităţile sanitare publice, către autorităţile publice centrale sau locale care le tutelează.

Acordul semnat la nivel înalt garantează că donațiile Altex vor ajunge acolo unde sunt atât de necesare, în secțiile ATI. Reamintim că pietreanul Dan Ostahie, fondatorul și conducătorul Altex, s-a implicat personal pentru ca echipamente complete să ajungă la secția ATI de la Piatra-Neamț înființată după incendiul din 14 noiembrie 2020. Un compartiment cu 6 paturi, funcțional în nici două săptămâni de la incendiu, a fost dotat cu paturi și aparatură ATI donate de Altex.

Fundația Altex – protocol la nivel înalt pentru ajutarea sistemului sanitar în pandemie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMihaela Mitescu, președinta Fundației Altex, ne-a declarat că noul protocol încheiat cu SGG este baza de pornire în rezolvarea solicitărilor care vin de la spitale și autoritățile care le administrează. „Noi am făcut mai multe demersuri în acest sens, nu am primit răspuns de fiecare dată, s-a întâmplat abia acum. Ne vom preocupa și de solicitările punctuale care apar, dar și de solicitările care ne vor fi transmise în baza acestui protocol”, a subliniat Mihaela Mitescu, pietreancă și ea, cu o experiență anterioară deosebită în cadrul companiei .

C.I.

Articolul precedentUn băiat de 15 ani, băut, a furat o mașină pentru o plimbare nocturnă
Articolul următorMinistrul Educației analizează recuperarea vacanței pandemice în perioada 3-14 ianuarie 2022