reclama autocenter

roman primaria

Patru funcționari publici din Primăria Roman, angajați în acest an în instituție, și-au depus, încă dinainte de Paști, declarațiile de avere și de interese, așa cum prevede și legea. Doi dintre aceștia au câștigat, prin concurs, posturi de conducere. În principiu, averile nu se compară nici pe departe cu cele ale aleșilor locali. Totuși, în două cazuri, funcționarii provin sau au relații cu firme sau ONG-uri din municipiului.

În primele zile ale lunii ianuarie, Ciprian Grigore – compartiment Informatic, și-a declarat bunurile și veniturile. Acesta nu deține terenuri, dar are un apartament, pe numele soției, cumpărat în 2006 și un sfert dintr-o altă locuință primită ca moștenire. Pe anul anterior, de la două firme private, funcționarul a încasat 2.893 de lei.

Tot în luna ianuarie și-a depus declarația de avere și Ana Leonte, șeful Biroului Juridic Contencios. Aceasta deține un apartament, cumpărat împreună cu soțul în 2007. Tot în acel an, familia a contractat un împrumut, scadent în 2025, de aproape 20.000 de euro. Din munca de la biroul de mediere, Ana Leonte a câștigat anul trecut 5.930 de lei, iar soțul acesteia – 11.916, de la Asociația Roman 2000, ONG-ul înființat de Primăria Roman.

De la Direcția de Evidență a Populației, dar în calitate de consilier juridic debutant, și-a depus declarația de avere și Elena Scutaru. Aceasta deține, împreună cu soțul, un apartament cumpărat în 2011. Pe anul anterior, Elena Scutaru a câștigat venituri de 10.714, reprezentând indemnizația de creștere a copilului. Soțul acesteia este funcționar public la OPC și a câștigat venituri de 11.970 de lei. La aceste venituri se adaugă alocațiile copilului, de 800 de lei.

Camelia Tudor, șeful Biroului de Stare Civilă, nu deține pe numele său nici terenuri, nici casă. Are, în schimb, un autoturism Hyundai, cu an de fabricație 2008. Funcționarul are și în credit de 13.254 de lei, scadent în 2015. Camelia Tudor a lucrat anterior ca și consilier juridic la AcvaServ, societate a Consiliului Local aflată acum în faliment, de unde a încasat venituri de 16.656 de lei. Veniturile acesteia s-au întregit și din activitatea de agent de asigurări, de unde a primit aproape 23.000 de lei. (C. MATEI)

Articolul precedent… pe scurt ….
Articolul următorVreme caldă, dar instabilă