0:00

Funcții speciale la sloturi online, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin dorința de a le oferi clienților o experiență captivantă, dezvoltatorii de sloturi online îmbunătățesc constant produsele pe care le oferă. În zilele noastre, sloturile au numeroase funcții speciale menite să ducă distracția la cel mai înalt nivel.

Funcțiile speciale ale sloturilor online sunt variate. Pornind de la mecanisme de joc, simboluri speciale, runde bonus ori caracteristici Gamble, fiecare are plusurile sale. În rândurile următoare, îți vom prezenta un scurt ghid despre funcțiile speciale de la sloturi online.

Caracteristicile bonus sunt printre funcțiile speciale cele mai apreciate de utilizatori. E și normal, având în vedere numeroasele surprize ce se ascund în spatele lor. Datorită lor, gradul de imprevizibilitate la sloturi online crește considerabil. Printre cele mai apreciate care sunt incluse în această categorie sunt următoarele:

 • Wild – cel mai întâlnit simbol la păcănele online. El înlocuiește simbolurile în diverse combinații.
 • Mystery – un simbol care se transformă într-un singur simbol obișnuit la finalul rotirii.
 • Gigant – simboluri ce alcătuiesc mai multe poziții pe grilă.
 • Multiplicatori – simboluri care multiplică recompensele.
 • Scatter – simboluri care plătesc oriunde s-ar afla pe role.
 • Bonus – simbol care inițiază rundele bonus.
 • Split – împarte un simbol în două simboluri de același fel.
 • Coin – simboluri care au valoare de multiplicator de miză.
 • Colector – adună valorile multiplicator de miză ale simbolurilor Monedă în unele jocuri.

Funcții speciale la sloturi online, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Funcții bonus

Funcțiile bonus sunt printre cele mai râvnite de către cei care joacă online slots. Este de înțeles, din moment ce în cadrul lor sunt oferite, în general, cele mai mari recompense de joc. Aceste secvențe bonus au și ele diverse forme, pe care le poți descoperi mai jos:

 • Jackpot-uri – atât de râvnite de utilizatori. Un jackpot poate avea valoare fixă ori progresivă. În cazul din urmă, valoarea crește pe măsură ce un spin este efectuat.
 • Rotiri gratuite – și ele sunt dorite de utilizatori, din moment ce le oferă utilizatorilor spin-uri suplimentare fără să se consume vreo miză din bugetul propriu. Numărul rotirilor gratuite variază de la un joc la altul.
 • Roata bonus – unele jocuri beneficiază de această funcție, iar recompensele sunt premii instant, multiplicatori, jackpot-uri ori rotiri gratuite.
 • Bonusuri Hold and Win – în unele jocuri, pe o grilă specială sunt blocate simbolurile ce declanșează această funcție. Astfel, pozițiile libere devin role independente pe care se pot afișa simboluri multiplicator de miză, jackpot ori unele care resetează numărul de rotiri disponibile.

Alte funcții speciale la sloturi online

O altă funcție interesantă oferită în unele sloturi este aceea de a cumpăra speciala. Prin intermediul ei, utilizatorii plătesc pentru a declanșa instant runda bonus. Astfel, ei nu mai trebuie să aștepte desfășurarea normală a jocului, ci plătesc pentru a intra în această secvență specială. În general, un utilizator trebuie să plătească 100x miza pentru a cumpăra speciala.

Funcții speciale la sloturi online, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Există și jocuri pentru care se poate achita mai puțin, dar și unele în care se achită până la 2.000x miza pentru a declanșa speciala, un exemplu în acest sens fiind Lockdown Spins din San Quentin, de la Nolimit City. Merită să cumperi speciala? Dacă nu faci un obicei din asta, da. Având în vedere că te poți bucura la maxim de funcțiile jocului și că adrenalina va crește, poate fi o idee interesantă. Însă nu trebuie abuzat, pentru a păstra jocul responsabil.

Dincolo de posibilitatea de a cumpăra speciala, o altă funcție specială apreciată este Gamble. Este întâlnită în numeroase sloturi online și reprezintă posibilitatea de a paria câștigurile. Acestea pot fi dublate ori mărite de 4 ori în timpul funcției Risc. Se pot face pariuri pe Roșu sau Negru, așa cum se întâmplă în slotul Shining Crown, Pariu Scara, Cap Pajură ori Roata Norocului.

Sursa foto canva.com

ADV

Articolul precedentTânără rănită într-un accident în Valea Ursului
Articolul următorCaz șocant: crimă urmată de sinucidere
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.