0:00

Caz șocant: crimă urmată de sinucidere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnchetatorii trebuie să stabilească cauzele și condițiile în care și-au pierdut viața doi soți, din primele date fiind vorba de o crimă urmată de sinucidere. Evenimentele șocante au avut loc pe 27 mai, înainte de orele prânzului, în localitatea Hilișeu Horia, din județul Botoșani.

Pentru început oamenii legii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 53 de ani a fost găsit decedat în curtea locuinței, ulterior fiind găsit și corpul neînsuflețit al femeii. „La data de 27 mai 2024, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Hilișeu Horia a fost găsit decedat (prin spânzurare), în curtea locuinței, iar în interiorul imobilului, a fost găsită decedată soția acestuia, de 47 de ani. Femeia prezenta leziuni la nivelul capului”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

A fost deschis un dosar penal și Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și ucidere din culpă, urmând a se stabili cum a avut loc tragedia.

(G. S.)

Articolul precedentFuncții speciale la sloturi online
Articolul următorUn nou comandant la IPJ Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.