reclama autocenter

Școlile din Neamț rămân deschise, și potrvit datelor meteorologice furnizate ieri, nu se vor închide prea curând. Situația unităților de învățământ a fost transmisă de directori către IȘJ Neamț, iar din aceasta reiese că nu sunt probleme deosebite care ar putea pune în pericol buna-desfășurare a activității educaționale. Viorel Stan, inspector școlar general al IȘJ Neamț spune că nu va mai face naveta până la Roman, în aceaste zile, tocmai pentru a putea acționa eficient în cazul unei schimbări de situație.

„Potrivit ultimelor date trimise de directorii unităților de învățământ din județ, nu este nicio școală cu probleme. Datele au fost trimise astăzi (n.r. – 28 ianuarie), la ora 12. Rămân în Piatra Neamț tocmai pentru a putea acționa la timp în caz că apar alte modificări”, adeclarat Stan.

Cu toate acestea, directorii de școli au făcut câteva mențiuni. La Liceul „Dimitrie Leonida” Piatra Neamț, unde 80% din elevi sunt navetiști directorii nu erau siguri că vor putea veni toți elevii la școală. La Pâncești, primăria a pus o mașină la dispoziție petru a aduce o parte din elevi la școală din cauza unui deal înzăpezit, care era mai greu de traversat. Pe traseul Secuieni-Prăjești, a fost înregistrată o situație similară. Primarul a pus o mașină la dispoziție pentru a transporta 7 elevi, pe un drum care se înfundă mai des, din cauza viscolului.

„Nu sunt probleme majore. Până și la Icușești-Bălușești, unde au mai existat probleme în trecut, nu s-a înregistrat o situație deosebită. Anul trecut am fost nevoiți să închidem școala de la Valea Ursului, din cauza temperaturilor scăzute”, a dăugat Stan. (M.T.)

Articolul precedentPrimarul Leoreanu pleacă în Armenia
Articolul următorDeszăpezire îngreuiată de parcările neregulamentare

1 COMENTARIU

Comments are closed.