pietricica turism

Daniel Lazăr (43 de ani), fratele celebrului Țâță, a fost arestat, la sfârșitul săptămânii trecute, după o descindere a mascaților în apartamentul în care locuia cu chirie. Pe numele lui existau două mandate de arestare, emise în aceeași zi de Judecătoria Piatra-Neamț.

“Bărbatul a fost ridicat de polițiști, sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, dintr-o locație de pe raza municipiului Piatra Neamț”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. “Acesta se ascundea, sustrăgându-se de la executarea mandatului de arestare preventivă emis de instanța de judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Totodată pe numele bărbatului mai era emis un mandat de arestare preventivă, ca urmare a înlocuirii măsurii controlului judiciar dispus, inițial, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, fals în înscrisuri sub semnătura privată și amenințare. Bărbatul a fost preluat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț”.

Daniel Lazăr era cercetat într-un dosar, pentru că a șantajat două tinere, iar într-un alt dosar pentru că, împreună cu un prieten de-al lui, a comis un furt în timp ce se afla sub control judiciar. (C.M.)