pietricica turism

Daniel Lazăr (43 de ani), unul din frații celebrului Adrian Marin Botez (fost Lazăr și cunoscut sub porecla ”Țâță”), a fost reținut de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Neamț, pentru șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată și amenințare.

Acesta este cercetat pentru faptul că în perioada decembrie 2015 – noiembrie 2016, ar fi șantajat două tinere, prin amenințarea cu acte de violență, în vederea obținerii mai multor bunuri (telefoane, autoturisme, locuințe)”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Totodată, acesta ar fi încercat să falsifice semnătura uneia dintre părțile vătămate pentru vânzarea unui bun obținut”.

Daniel Lazăr a fost reținut pe 7 iunie, după ce polițiștii l-au ridicat, iar astăzi, 8 iunie, a fost dus la instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Culmea este că tinerele pe care le-a șantajat sunt din anturajul lui Țâță. Daniel Lazăr nu a ajuns niciodată la calibrul infracțional al fratelui său, dar nici nu este lipsit de cazier. Cea mai ”grozavă” faptă a lui este o infracțiune de trafic de droguri, pentru care a fost arestat în Brazilia, acum câțiva ani.

Actualizare: În această seară, Judecătoria Piatra Neamț a decis să-l plaseze pe Daniel Lazăr sub control judiciar, timp de 60 de zile.

(C.M.)