pietricica turism

Ediţia I a Cupei Speranţei, organizată astăzi, 18 august, la Răuceşti, de echipa locală, a revenit formaţiei CSM FC Vaslui.

În meciul decisiv al turneului, echipa vasluiană a depăşit Bradu Borca, cu scorul de 2-0 (0-0). Fotografii de la această partidă:

După o primă repriză echilibrată, a urmat o adevărată sarabandă de ocazii a jucătorilor de la Bradu Borca, dar niciuna nu a fost fructificată. Pe contraatac, în schimb, CSM FC Vaslui a marcat de două ori:

În meciul de deschidere, gazdele nu au fost în cea mai bună formă şi au fost învinse de CSM FC Vaslui cu scorul de 3-0 (2-0). Trebuie luat în considerare şi faptul că Speranţa Răuceşti nu s-a putut baza pe cel puţin 5 dintre titularii de drept. Fotografii de la această partidă:

Deşi nu au reuşit să marcheze, gazdele au avut suficiente ocazii:

La competiţie trebuia să participe şi formaţia Viitorul Curiţa (Bacău), dar aceasta a făcut cale întoarsă, după ce a rămas blocată timp de o oră şi jumătate la un pod în lucru. De asemenea, dat fiind programul extrem de strâns s-a decis ca partida Speranţa Răuceşti-Bradu Borca să nu se mai dispute. Vor fi însă cel puţin 4 confruntări oficiale ale celor două rivale în sezonul ce va debuta în septembrie. (M. CONSTANTINESCU)