0:00

O locuință de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Piatra Neamț a fost grav afectată de un incendiu ce a avut loc pe 5 aprilie, foarte aproape de miezul nopții. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

FOTO&VIDEO Incendiu devastator în puterea nopții, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Incendiu devastator în puterea nopții, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMilitarii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperiș și se extinsese la o anexă gospodărească atașată de casă, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție. Persoanele din interiorul locuinței s-au autoevacuat până la sosirea salvatorilor.

“Au ars 200 mp din acoperiș și anexa pe o suprafață de 10 mp cu bunurile materiale din interior, aparate electrocasnice, scule și alte obiecte de uz gospodăresc. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum deteriorat“, conform ISU Neamț. Chiar dacă pagubele materiale sunt consistente, important este faptul că nu au fost victime. (G.S.; FOTO şi VIDEO: ISU Neamţ)

Articolul precedentL4 Etapă amânată, din cauza vremii nefavorabile
Articolul următorModel de bune practici infracționale: polițiști acuzați de corupție și fals
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.