Jucătorii formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ s-au reunit luni, 16 iulie, la stadionul municipal, pentru sezonul 2018-2019, în care vor activa în Liga a III-a. Deşi Federaţia Română de Fotbal (FRF) nu a anunţat componenţa seriilor, este de aşteptat ca formaţia din Piatra Neamţ să evolueze în Seria I, alături de Csikszereda Miercurea Ciuc, Suporter Club Oţelul Galaţi, CSM Roman sau Bucovina Rădăuţi. Jucătorii au apărut la antrenamentul de astăzi cu zâmbetul pe buze, ceea ce constituie un semn bun. Fotografii:

FRF a anunțat totuşi că Liga a III-a se va relua în weekend-ul 25-26 august, iar turul va lua sfârșit pe 1-2 decembrie, urmând ca returul să înceapă pe 2-3 martie 2019 și ultima etapă, cea cu numărul 30, să se dispute pe 25-26 mai 2019. Video de la antrenamentul de astăzi al pietrenilor:

Până la debutul în Liga a III-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ va avea un prim examen pe data de 1 august, când este programată prima etapă din faza naţională a Cupei României, sezonul 2018-2019. Nu se cunoaşte deocamdată numele adversarei, dar se ştie că intră în competiţie câştigătoarele fazelor judeţene şi ultimele clasate din Liga a III-a din sezonul trecut. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentACTUALIZARE Incidentul de la Durău – starea victimelor
Articolul următorPIATRA NEAMȚ S-a închis pasajul de la primărie, s-a blocat orașul!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.