pietricica turism

Echipele nemţene de Liga a IV-a Bradu Borca şi Victoria Horia s-au confruntat joi (21 februarie) seară, pe terenul sintetic de la stadionul municipal “Ceahlăul”, într-o partidă amicală. Victoria a revenit formaţiei de pe Valea Muntelui, cu scorul de 3-1 (1-1).

Prima repriză a fost echilibrată, Victoria Horia a avut mai multe ocazii, printre care şi o bară spectaculoasă a lui Bogdan Găucan, dar Bradu Borca a deţinut posesia. În partea a doua, formaţia de pe Valea Muntelui a făcut nenumărate schimbări, venind la meci cu un lot numeros de peste 20 de jucători, şi a profitat de prospeţimea fizică pentru a-şi apropia victoria.

Am remarcat prezenţa la meci a reprezentanţilor Ozanei Târgu Neamţ – preşedintele Victor-Andrei Isache, noul delegat Florin Dăscălescu şi atacantul Dragoş Patrichi – care se străduie să nu rateze nici o ocazie pentru a-şi studia adversarii. Următoarele meciuri de pe “sintetic” vor fi sâmbătă, 23 februarie şi duminică, 24 februarie, când Ozana Târgu Neamţ şi Speranţa Răuceşti se vor confrunta cu Viitorul Curiţa. (M. CONSTANTINESCU)